Så är det att ha barn...

Jag och Johannes skulle iväg i lördags och fira våran 10-års dag tillsammans. Vi skulle bo på Stadshotellet, äta god mat, shoppa till barnens dagisstart, gå på bio och bara få vara med varandra, själva!
Dagen började jättebra på lördagmorgon, jag och Johannes var på strålande humör. Vi hade ju sett fram imot den här dagen så länge. Johannes systrar skulle vara hemma hos oss och se efter tvillingarna, medans Daniel skulle hem till farmor.
Tjejerna kom runt 12, och jag och Johannes hade precis lagt tvillingarna, då dom verkade vara lite x-tra trötta, men det var inget man la en tanke på, att dom kunde vara sjuka. Ibland vill dom ju sova en gång x-tra.
Vi åkte iväg och lämna av Daniel hemma hos farmor, och vi for iväg på en shoppingtur till Erikslund, och käka lite. Efter lite spring på shoppingcentret så åkte vi mot hotellet. Vi checka in med världens bästa humör, sprang upp på rummet och hoppa in i duschen och börja fixa iordning oss för ytligare lite shopping på stan. Då ringer det första gången på mobilen! Det var Johannes syster, hon säger att tjejerna har börjat spy! Man hoppas att den inte är något, kanske bara att dom har fått i sig något olämpligt eller att dom har skrikigt så mkt, så dom spydde pga det. Dom sa att det var lugnt och att dom skulle ringa sen senare.
Men nu var man ju inte lika taggad till att gå på bio, nu när barnen är sjuka.
Det dröjer inte länge innan dom ringer tillbaka, och läget var inte bättre. Så jag och Johannes kom överens att det var bara att åka hem igen... Som tur var så behövde vi inte betala hela summan för hotellvistelsen, bara hälften. Vi hade bara hunnit vara på rummet i 2,5 h.
Men men det är väl så här det är att ha flera barn..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0