Små rumphasare..

Tjejerna börjar att bli riktigt snabba på att hasa sig fram på rumporna :) och det ser ju så roligt ut!! Dom gillar även att springa runt som galningar i sina gå stolar. Det såg väldigt roligt ut igår när jag dammsög och skura golven och alla 3 ungar sprang efter mig och ville hjälpa till :) tjejerna börja även bli stadigare att gå med hjälp av stöd, antingen med hjälp av mig, eller med gåvagnen, ( och lite stöd från mig) ;) dom kan även skaka på huvudet, pussas och klappa händerna och säga "där" och "pappa"
Dom bråkar även ganska mkt med varandra, om leksaker. Drar varandra i håret puttar omkull varandra, och springa efter Daniel och irritera honom. ;)


Läcka i garaget :/

Bara för att vi blev av med vattenskadan i badrummet så gjorde Johannes den hemska upptäckten i garaget i söndags... Det läckte in vatten från garagetaket. Men fixarfrassen som Johannes är så gjorde han en temporär lagning, till i vår när det inte är kvar någon snö på taket.
Så han limma fast och täta takpappen, så förhoppningsvis så håller det till i vår. Han rev även bort isoleringen och gipset på insidan så det får torka. Men det verkade inte som att det hade blivit någon större skada en så. Synd bara att tak inte ingår i försäkringar. :( så det får bli en egen kostnad sen att laga ordentligt.
Tur bara att det inte var en läcka någon annan del av huset. Då hade nog blivit lite mer panikartat ;)


Dagis och ekonomin

Då var det klart... Tjejerna OCH Daniel ska börja sin inskolning i mitten på april på Ekot. Anledningen till att Daniel ska byta dagis är för att flickorna inte fick börja på jan- pers backe, med Daniel för Att vi inte har behov av deras ob-tider som dom har där. Även om Daniel går där så var det stenhårt att både jag och Johannes skulle jobba ob, för att tjejerna ska få börja där. :/ jag kan ju förstå kommunen på ett sätt, då det bara är jan-pers som har öppen från 05.00-22.00. Och jag är inte så sugen på att åka runt hela Hallsta på morgonen och lämna barnen på olika dagis, innan man åker till jobbet. Det är krångligt nog som det är endå. :/ så vi besluta oss för att ringa till Ekot och kolla om det fanns plats för alla 3 kottar. Och dom var väldigt tillmötesgående och trevliga där när jag förklara situationen vi hamnat i. Och någon timme efter jag hade pratat med dom första gången, så ringer dom tillbaka från Ekot och dom hade fixat så barnen börjar sin inskolning i april. :) och allt känns redan jättebra ang Ekot. Fast barnen inte ens har börjat där än. :)

Och Johannes fick ett glädjande besked igår, det är att han får ut en dubbellön den här månaden, för att Lönekontoret har hållt på att strula sen i somras av olika anledningar, och räknat fel, och missförstånd osv. Men äntligen har det blivit rätt. Så han får dubbellön den här månaden. :D
Johannes har även antagit sig ett bil projekt, av sin pappa. Det är en ganska ovanlig BMW dom ska göras om och fixas till. Men det blir förhoppningsvis en bra x-tra peng när den är klar. Vi behöver inte stå för någon kostnad av renoveringen av bilen, bara Johannes jobb. Och så får vi hälften av pengarna som bilen blir såld för.:)


RSS 2.0