Omständigt...

Ibland kan det vara riktigt omständigt att ha 3 barn. Speciellt när två av dom inte kan gå själva... Och när man är själv hemma..
Som tillexempel när man ska åka med Daniel till dagis, och det är snöstorm ute, och man känner att men verkligen inte vill gå till dagis på oplogad cykelbana, med vagn och Daniel efter i sin Bob. Då vill man gärna ta bilen. Men så omständigt det Kan vara! Först och främst måste man börja i ganska god tid, så man slipper stressa. Börjar med att säga åt Daniel att klä på sig, medans jag börjar klä på en av tjejerna, med alla vinterkläder. Klart! Sätter henne i hallen och hämtar nästa dam. Och klär på allt. Daniel börjar bli någorlunda klar. In med tjejerna i bilen, och Daniel. Borsta av bilen, om det är mkt snö. In med vagnen i bilen, då det är ett måste att ha med vagnen, så slipper tjejerna vara kvar i bilen, medans jag lämnar Daniel på dagis. Det känns Inge bra att lämna tjejerna i bilen, om dom är vakna. För det brukar ju ta en stund att klä av Daniel alla kläder och pussa hejda osv. Iaf så när vi kommer till dagis, så är det ut med vagnen, i med tjejerna i den, ut med Daniel sen kan vi gå in. Säga hejdå. In med tjejerna i bilen och i med vagnen igen i bilen.
Tycker att man gör inget annat än kastar i och ur vagnen ur bilen hela tiden!
Lika jobbigt är det när man ska hem till någon som bor i lägenhet. Lite jobbigt att springa upp och ner flera gånger, när tjejerna är med. Om inte någon kan hjälpa mig bära förstås. Men det funkar ju inte heller alltid. :/


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0