Bissy like a bee...

Usch, vad jag är dålig på att uppdatera här, *drar mig själv i örat* ;)
Men bissy like a bee, som man är så måste man prioritera annat än bloggen.
Men det går iaf framåt med tjejerna och Daniel. Daniel är helt blöjfri, både på dagen och natten, och han utvecklas väldigt mycket med talet, han ifrågasätter nästan allt.
Tjejerna har börjat att få smakportioner lite smått, och det går ganska bra, Ellinore är mer för att prova olika rätter än vad Ronja är. :) och dom blir mer och mer nyfikna och kolla på vad man håller på med, och dom gillar att hålla i sina leksaker och skallror, eller att ligga under babygymet kortare stunder, men det blir ganska fort tråkigt Att ligga där under. Ronja börjar även att få en tand, då hon sover dåligt till och från dom senaste dagarna och dreglar floder, och är allmänt kinkig. Ellinore dreglar och tuggar på saker men är inte alls lika grinig som Ronja är. :) men allt går framåt med en rasande fart, man har glömt hur fort ett barn utvecklas.
Har även börjat att sorterat upp kläder, som barnen inte kan ha längre, jag ska lämna in kläderna på klädbytardagarna i bergalokalen som är i oktober. Så man blir av med dom. Det är typ 3-4 sopsäckar med kläder från både Daniel och tjejerna, som ska märkas med pris och nr. Skönt att rensa lite i garderoberna, men man blir även lite sentimental när man är i säckarna och river, kommer upp mycket minnen, så lite kläder kommer man nog spara. ;) tills man får barnbarn, :p


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0