Så lika, men endå olika...

Vad fort tiden går när man är hemma ibland.. Tjejerna utvecklas så fort nu. Tänk vad fort ett litet barn utvecklas på ett år. Helt otroligt.

Tjejerna har börjat att kunna sitta själva korta stunder. Men dom har inte kommit över 15 sekunder. Dom äter bra, men dom har sina favorit rätter, och dom vägrar att ta flaska, med ersättning eller välling. Så man får pyttsa i dom vätska med sked, det är det enda som duger.

Dom vänder inte på sig än, dom hatar att ligga på golvet och leka, speciellt Ronja, hon brukar bli arg ganska fort. Ellen kan ligga på filten en liten stund iaf.

Men att tjejerna inte vänder sig, oroar mig inte.Daniel vände inte heller på sig förren han var sju månader, och barnläkaren sa, att så länge dom utvecklas på andra sätt, så finns det inget att oroa sig för :)
Ellen har lyckats få in någon lyckspark ibland så hon vänder sig, men det har nog bara varit en ren tur. ;)

Man märker på dom att dom är väldigt lika i utvecklingen på Många sätt. Och deras personlighet väldigt olika, Ronja är riktig drama Queen. Och tappar intresse väldigt snabbt ibland. Medans Ellen gärna är med i leken/ boken.
Men Ronja är mycket starkare fysiskt än vad ellinore är.

Men som sagt väldigt lika, men endå olika...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0