Kläd-bytar-dagarna

Är väldigt nöjd med summan jag fick från kläd-bytar-dagarna. Det blev mycket mer än vad jag hade hoppats på. :) jag hade ca3 sopsäckar med kläder, och kom hem igen med en IKEA kasse plus en minde kasse. Skönt att bli av med lite man har samlat på sig under 3 års tid ;) så resterande åker ut på blocket och tradera.
Men herregud vad mycket kläder det var där borta, plus massa annat, det var helt överfullt på borden när jag kom dit i fredags kväll och lämna in kläderna. Och fan vad drygt det var att märka alla kläder vi hade, men det var det värt. Lämnar nog in igen i vår, om jag inte har fått det sålt tidigare.
Men jag såg på fb att det var några som var missnöjda med deras köp på kläd- bytar-dagarna, att folk som sålde kläder inte hade tvättat kläderna och att dom var trasiga, och att någon hade vart så fräck och tejpat över ett hål med en prislapp, väldigt tråkigt, men det är väl lite sånt man får räkna med när man köper i all hast, och inte hinner kolla igenom kläderna där borta. Men som sagt, väldigt tråkigt att folk är så fräcka och sätter en prislapp på sånt som är trasigt.
Själv köpte jag aldrig något. Jag och Johannes var där när försäljningen öppna på lördagen, men det var så mycket folk redan på parkeringen när vi kom, så vi kunde knappt parkera våran jättebil. ;) men när vi väl hittat parkering och kom in så vände Johannes i dörren och gick ut. Jag gjorde ett försök och släpa in Daniel, ihopp om att hitta ett par vinterkänger åt Daniel, men vi gav upp väldigt fort pga av alla hysteriska mammor som rev och slet i allt, och papporna och barnen som var där inne såg helt förskräckta ut. Även Daniel, :p
Det var så mycket folk i den lilla lokalen, det var fan värre än mellandagsrean, jag tror inte ens att det fick var så där mycket folk som det var där inne, tänkte på brandrisken.
Men till våren, om jag åker dit så tänker jag inte åka dit när dom öppnar, snarare innan dom stänger, när jag var där och plocka ihop våra kläderna som blev kvar var det hur lugnt som helst, och jag hitta kläder som hade passat till dagis åt Daniel, men försäljningen hade slutat, så jag kunde inte köpa något. Men pengarna jag fick in, går nog till nya vinterkläder till alla Barnen, plus lite till :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0