Massa planering...

Förra söndagens barnkalas var mycket lyckad!! Blir nog halloween kalas varje år Daniel fyller år. Alla barn var så söta i sina kostymer :)

Och på måndagen förra veckan när Daniel fyllde tre, så åkte vi och köpte en 4- hjuling åt Daniel. Och han älskar den, så det blir en liten tur på den varje dag nästan på fotbollsplanen bakom huset, han är en riktig våghals på den med, och dom gånger han har ramlat av har han bara skrattat och satt sig på den igen :)

Men nu när alla kalas är över har det blivit dags att planera inför julen. Och den kommer att vara hemma hos oss i år. Det ska bli så skönt! Slippa klä på och av alla barn och hatta runt i hela Hallsta till alla.
Så alla i min familj kommer och Johannes syskon och mamma. Sammanlagt blir vi runt 13 pers bliv vi hemma hos oss, men finns det hjärterum finns det stjärterum ;) och alla får ta med sig något, så det blir ett så kallat knytis :)

Jag och Johannes har även börjat att planera vårt nya badrum, då vi har fått en fuktskada, och vi ska få ett nytt av vårat försäkringbolag. Vi kommer självklart att få betala en viss summa själva, men det blir nog inte så fasligt dyrt :) så det kommer en gubbe imorgon och kollar badrummet, så han km värdera ungefär vad det kommer att kosta.

Och efter jul och nyår börjar Johannes att jobba igen, det känns lite bajs, samtidigt som det kommer bli bra, man kan ju gå varandra lite lätt på nerverna när man umgås 24/7 i nio månader ;)
Men det kommer nog att ta ett tag innan man vänjer sig att vara själv med barnen, man är ju så van att Johannes alltid är till hands där när man ropar :)

Jag har även börjat planera att banta efter nyår, och då jävla anamma. Då blir det inget att ligga på latsidan. Minst 15 kg ska jag gå ner innan sommaren! Så det så ;)

Och nästa vecka ska jag börja hänga upp julgardinerna, det kliar bra mycket i fingrarna redan nu, med att julpynta. Det är ju så mysigt. Och massa julbak ska det bli sen med Daniel.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0