Stora Hjärtat

Daniel börjar bli så stor...man märkte det när man kom hem med tjejerna för första gången.
Första mötet Daniel hade med sina syskon var 11:e April, när vi kom hem från BB. Jag hade inte fått träffa Daniel på hela 4 dagar, och jag höll på att längta ihjäl mig efter honom. Vi hade aldrig varit ifrån varandra så länge.
Anledningen till att vi inte fick ta med Daniel upp på avdelningen var för att det går så mkt virus på vintern och våren.
Men första mötet med syskonen gick hur bra som helst. han acceptera dom med desamma, och sa stolt att han har blivit storebror :) <3
Innan vi fick åka hem så var johannes hemma korta stunder varje dag och förberedde Daniel om vad som skulle komma och ske. och Daniel fick följa med till affären och välja ut gosedjur som han skulle ge sina systrar, johannes visa även massa kort på Daniels syskon.
Men det var när vi kom hem som man verkligen såg vad stor Daniel är, och hur mycket han hade utvecklats under den tiden vi var ifrån varandra. Han har även utvecklats väldigt mycket nu dom senaste 3 månaderna,Från att ha blöja på sig jämt, och vägrat gå på pottan till att vara nästan helt blöjfri nu. Han har inte napp heller längre heller, men det sluta han med i vintras. Helt självmant också :) Och han pratar nog otroligt mycket, en riktig babbelkvarn har han blivit. Och han är gärna med och hjälper till med sina syskon. och det bästa av allt...HAN LYSSNAr mycket bättre på en när man säger åt han. :D helt underbart..Mammas och pappas stora hjärta <3<3<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0