Helgen..

Helgen har varit jättebra :)
Kom att tänka på att k fredags var det ett år sen vi fick veta att vi skulle få tvillingar! Känslan som kom för ett år sen är obeskrivliga. Choken, rädslan, glädjen samtidigt som man knappt kunde tro det barnmorskan sa!

Men nu är tjejerna här, och livet kunde inte vara bättre. Inget blir som man någonsin tänkt sig, men det mesta har bara varit bättre. Och allt har gått mycket bättre än förväntat med att ha 3 barn:)

I lördags var vi på 30-års kalas. Det var jättekul. Träffa många trevliga människor. :) var väldigt kul att höra i från många att man ser väldigt fräsch ut för att bara 3 barns mamma, det stärker ens självförtroende lite :)
Men som sagt, det var iaf väldigt trevligt att komma ut och träffa folk. Utan att ha barn i släptåget ;) utan bara jag och Johannes. Barnen var hemma med två av deras fastrar. Och det hade gått bra som alltid, och man blir alltid lika glad dagen efter när man ser att dom har städat och gjort fint :)

Och idag, söndag så var jag och barnen ner på julskyltningen, medans pappa Johannes sov ikapp, då han gick upp på morgonen med barnen.
Daniel var iaf helt lyrisk nere på samhället. Speciellt när vi hitta på tomten, han sprang rätt imot han och gav tomten en bamsekram, det var nästan så tomten ramla omkull :) det blev även en bulle på Håkans, ponnyridning, samt fiskedam. Innan vi åkte hem till pappa igen och myste med honom. :)
Men marknaden är ju inte alls lika "stor" som den var när man själv var liten. Men så länge barnen är nöjda, så är jag nöjd. :) var lite kul att komma ut och träffa lite folk. Det var väl mer roligt för mig, ist för själva skyltningen ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0